Veiling Gesloten

2 nachten Bed and Breakfast 1889 Zuid Limburg

Winnend bod: €160,-
Gesloten

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Verblijf 2 nachten inclusief ontbijt in Bed and Breakfast 1889 in Sint Geertruid, Zuid Limburg.

Wij, Anja Magermans en Willem Seelt heten u welkom in onze boerenwoning uit 1889 duurzaam verbouwd tot B&B met op de eerste verdieping 3 kamers met privé badkamer. Één kamer beschikt over een dakterras grenzend aan het sedum dak met zicht op het Zuid-Limburgse heuvellandschap. De ontbijt- annex woonkamer geeft direct toegang tot de kleine en intieme gastentuin.

‘Bed and Breakfast 1889’ beschikt over 3 unieke gastenkamers waar oud en nieuw, verleden en heden elkaar ontmoeten. Deze tot een harmonisch geheel verbouwde B&B straalt warmte en rust uit. Natuurlijke materialen en het hergebruik van oude bouwmaterialen zorgen voor een aangenaam leefklimaat. Het ontbijt met veelal biologische streekproducten wordt geserveerd in de ‘gooj kamer’ zoals de beste kamer van het huis vroeger genoemd werd in Zuid-Limburg. ’s Avonds kunt u in deze kamer bijkomen van een mogelijk enerverende dag met een glaasje wijn, kop koffie of thee, muziek of een boek. Op warme zomeravonden is het heerlijk toeven in de gastentuin. De keuze is helemaal aan u.

+ Bed en Breakfast 1889 in Sint Geertruid is een B&B met 3 Kamers.
+ Gasten waarderen de bed and breakfast met een 9.5.
+ Bed and Breakfast 1889 beschikt onder andere over: Gratis WiFi, Parkeren (Gratis), Parkeren op eigen terrein, Ontbijt met biologische producten.

https://www.bnb1889.nl

Aangeboden door:
Manja Stoops
Winnend bod: €160,-