Veiling Gesloten

Unieke zilveren ALS Munt gesigneerd door Beau van Erven Dorens

Winnend bod: €55,-
Gesloten

Voorwaarden

Bekijk hier de veiling voorwaarden.

Als aftrap van de campagne 'Geen tijd te verliezen' is er in samenwerking met De Nederlandse Munt een speciale ALS-munt geslagen.

Op 28 maart 2021 sloeg Beau van Erven Dorens de eerste munt. Jij kunt één van de 5.000 zilveren munten bemachtigen! Deze munt is gesigneerd door Beau van Erven Dorens en wordt geleverd in een coincard (een verzamelverpakking op creditcardformaat).

Om het snelle vervliegen van de tijd extra kracht bij te zetten, staat de klok centraal in het ontwerp van de munt. Op de voorzijde staat een afbeelding van een klok, die is gemaakt met een speciaal effect. Door de munt vanuit verschillende hoeken te bekijken, lijkt het namelijk alsof de wijzer beweegt. Dit symboliseert het snelle doortikken van de tijd die ALS-patiënten nog met hun naasten kunnen doorbrengen. De keerzijde toont een gedetailleerde weergave van een uurwerk.

De munten voor Stichting ALS Nederland zijn verzamelaarsitems van hoge kwaliteit en geen wettig betaalmiddel. Ze zijn niet meer verkrijgbaar, omdat alle munten verkocht zijn.

Aangeboden door:
Stichting ALS Nederland
Winnend bod: €55,-